CLS Revo Basic Zwart of Blank Geadoniseerd Aluminum LED Buiten Armatuur
CLS Revo Basic Zwart of Blank Geadoniseerd Aluminum LED Buiten Armatuur
CLS Revo Basic Zwart of Blank Geadoniseerd Aluminum LED Buiten Armatuur
0 Reviews | Review toevoegen
Max. 20W - 2400 -6300K, amber, groen, royaal blauw en rood - 8°, 12°, 30°, 61° en 12x46° - IP67 (buiten)

Maximaal 14 werkdagen indien niet voorradig

14 dagen

€ 414,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Met trots introduceert CLS de REVO productreeks. De REVO productlijn behoort tot een revolutionaire, flexibele nieuwe IP67 productreeks en is te gebruiken voor diverse doeleinden. De REVO serie bestaat uit:
*REVO Basic
*REVO Modular
*REVO Retail

De REVO Basic uitvoering biedt al een scala aan mogelijkheden:
*Eenvoudig verwisselbare lenzen. Binnen enkele minuten kan de REVO omgebouwd worden van spot naar flood verlichting of naar elk ander type stralingshoek.
*Eenvoudig verwisselbare LED kleuren. De REVO is beschikbaar in uitvoeringen met verschillende LED kleuren. Met de optionele LED colour kits is het zelfs mogelijk om het product te veranderen naar een versie met een compleet andere kleur.
*Zeer hoge lichtopbrengst.
*De REVO Basic is klaar voor de toekomst, aangezien het product compleet modulair is. Door het verwisselen van de achterplaat is het mogelijk om de REVO Basic om te bouwen naar een REVO Modular.
*Nederlands ontwerp en productie! De behuizing is gemaakt van geanodiseerd aluminium CNC.
*De verwachte levensduur van de LEDs is meer dan 50.000uur. Mocht, in het zeldzame geval, een LED vervangen moeten worden, dan kan dit op eenvoudige wijze binnen enkele minuten!
De REVO Basic is het ultieme outdoor design armatuur die perfect geschikt is voor het aanlichten van façades, bruggen, pilaren, beelden en tuinen. De unieke kwaliteiten van de REVO zorgen ervoor dat dit armatuur een vanzelfsprekende keus voor architecten en ontwerpers wereldwijd wordt.

De REVO is ‘s werelds eerste LED armatuur die volledig aan te passen is, dus met een eenmalige investering kan de REVO opgewaardeerd worden naar LEDs met een hogere lichtopbrengst of de kleur van de LEDs kan op eenvoudige wijze vervangen worden. REVO, het is tijd voor een revolutionaire benadering!
 

Eigenschappen

• Enorme besparingen op energie- en onderhoudskosten:
Met een opgenomen vermogen van slechts 20 Watt kunnen halogeenlichtbronnen tot 100 Watt en HQI lichtbronnen tot 70 Watt vervangen worden.
• De levensduur van de LEDs kan 50.000 branduren bedragen dankzij het gepatenteerde koelsysteem en het gebruik van de laatste generatie Cree en Luxeon LEDs.
• Dankzij eenvoudig verwisselbare lenzen is een openingshoek van 8° tot 61° mogelijk.
• De 8 LEDs zijn elk op een eigen verwisselbare PCB gemonteerd. Derhalve kunnen lichtontwerpers zelf talloze kleurcombinaties bepalen.
• Geen kleurafwijkingen in het wit. Dankzij het CLS sub-binning systeem behoren grote variaties in de weergave van het licht variërend van roze tot groenige wit-tinten tot het verleden.
• Gebouwd voor de toekomst. Omdat LEDs, lenzen en voeding eenvoudig verwisselbaar zijn, kan de REVO eenvoudig aangepast worden aan toekomstige ontwikkelingen.
• CNC gefreesd massief aluminium behuizing, geanodiseerd voor optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden.


LUMINOUS FLUX

1976 Lumen (Version 4000K CRI>82)

SPECIFICATIES

IP671800 Gram20 Watt200 Cm100~240 VAC270º360º8 X Luxeon50.000 HIndoorOutdoorCeilingFloorWall3

LED KLEUREN

2400K2700K3000K4000K5000K6500KAmberBlueRedGreen

LENSES

12º30º60º80º12x46º

AFMETING


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.