Philips LivingColors aura
Philips LivingColors aura
0 Reviews | Review toevoegen

Het juiste licht voor het juiste moment Stralend zomerlicht voor een grijze dag. Zacht lentegroen voor ontspanning. Zodra u de kleurenring aanraakt, verlicht LivingColors uw wereld in elke kleurschake

Maximaal 14 werkdagen indien niet voorradig

Max. 6 werkdagen

€ 89,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Kies uw sfeer met oneindig veel kleuren
 
16 miljoen kleuren en elke variatie wit licht
Geavanceerde LED-lampen om miljoenen kleuren te creëren, inclusief wit licht
 
Instelbare snelheid voor automatische kleurenloop
 
Als u de automatische kleurenloop wilt selecteren, beweegt u uw vinger over de kleurenring en drukt u op 'l'. Pas de snelheid van de automatische kleurenloop aan door een kleur te selecteren; zo kiest u zelf of het licht in 5 seconden of over een heel uur van blauw naar paars moet gaan.
Dimfunctie en instelbare kleurintensiteit
Pas de helderheid aan op uw stemming. Voeg meer wit licht toe voor subtiele kleurschakeringen.
 
Experimenteer met licht om de juiste sfeer te creëren
 
Pas uw lampen afzonderlijk aan of in elke gewenste combinatie
Als lampen zijn aangesloten op andere Philips LivingAmbiance-producten, kunt u wit licht dimmen en de kleur, intensiteit en helderheid van gekleurd licht aanpassen.
Bedien deze lamp en andere SmartLink-lampen met één afstandsbediening
Alle LivingAmbiance-producten zijn aan elkaar gekoppeld via de intuïtieve afstandsbediening, waarmee u de kleur en de helderheid van de verlichting zowel afzonderlijk als gecombineerd kunt aanpassen. En dat in elke gewenste combinatie. U kunt zien welke producten samenwerken door op de doos of het product zelf te kijken. Als er een SmartLink-logo op staat, betekent dit dat het product kan samenwerken met andere SmartLink-producten.
 
Creëer en bewaar tot 3 favoriete lichtsferen
 
Sla voor deze armatuur, of een combinatie van armaturen uw favoriete instelling op. Kies uw favoriete kleur(en) (inclusief gedimd en verzadigingsniveau). Druk op een van de sfeerknoppen en houd de knop vast om de instelling op te slaan.
 
Stel al uw lampen in één keer bij
 
Gebruiksvriendelijke afstandsbediening
Gewoon aanraken om de kleur te veranderen, om te dimmen of de kleurintensiteit aan te passen om uw favoriete instelling te krijgen.
 
Activeer opgeslagen sferen met één druk op de knop.
Druk op een van de drie sfeerknoppen om de opgeslagen lichtsferen te activeren.
 
 

  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.