CLS MR16
CLS MR16
0 Reviews | Review toevoegen

- max. 4W - 2950K en 3000K - 40˚ en 16˚ - IP40 (binnen)

Verwachte levertijd

14 dag(en)

€ 31,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

CLS MR16: De eerste betrouwbare MR-16 LED oplossing.

Wereldwijd is er al enkele jaren een enorme vraag naar een goede MR16 LED lamp voor de vervanging van traditionele MR16 halogeenlampen, die in de regel slechts 2.000-3.000 uur meegaan.  Er zijn tientallen aanbieders van MR16 LED armaturen, maar geen van allen bieden zij een voldoende hoge lichtopbrengst in combinatie met een gegarandeerde lange levensduur. CLS  is als gerenommeerde fabrikant er als eerste in geslaagd om een totaaloplossing te bieden, die u een hoge lichtopbrengst biedt, een warme kleur licht in combinatie met een extreem lange levensduur. Wij zijn zo zeker van onze zaak dat wij u een 3 jaren volledige garantie bieden* !!!

CLS heeft alle zwakke punten van traditionele MR16 halogeenlampen en de problemen bij de vervanging van MR16 LED lampen in kaart gebracht en is tot een creatieve, innovatieve vervangingsoplossing gekomen. Wij zullen u de specifieke problemen van MR16 lampen verklaren en u duidelijk maken waarom CLS  de enige goede vervangings LED  lamp voor MR16 halogeen lampen biedt.

1) De lichtopbrengst van MR16 LED lampen neemt na verloop van enkele maanden al snel af.
Dit heeft te maken met het feit dat de behuizing te klein is gemaakt en te weinig koeling voor een echte high power LED biedt. CLS heeft een massief aluminium CNC gefreesd armatuur met een afwijkende vormgeving en grootte waardoor we de laatste generatie 700 mA  en zelfs 1.000 mA Luxeon high Power LEDs kunnen toepassen en toch een lange levensduur kunnen genereren.

2) MR16 LED lampen halen bij lange na niet de opgegeven levensduur.
Naast het eerder genoemde koelingprobleem voor de LED, bouwen de meeste fabrikanten een stroom omzetter in het kleine MR 16 armatuur om het standaard 12V transformator signaal om te zetten naar een geschikte spanning voor de LED. Deze omzetter wordt of veel te warm als de LED op zijn volle vermogen uitgestuurd wordt en gaat defect of de LED wordt op een lager vermogen aangestuurd om de omzetter te  ontzien, maar dan is de lichtopbrengst weer te laag om als een commercieel goed alternatief voor de halogeen lamp te dienen. CLS heeft dit probleem omzeild door met een externe LED driver (transformator) te werken.

3) De pinnetjes van traditionele MR16 armaturen maken vaak een slecht contact.
CLS maakt geen gebruik van pinnetjes om verbinding te maken tussen de lamp en het bestaande armatuur. U sluit met een eenvoudige sterke stekker de MR16 lamp rechtstreeks op de speciale CLS LED-driver aan.

4) De lichtopbrengst van MR16 LED lampen is te laag in vergelijk met een halogeen lamp.
CLS maakt gebruik van de allerlaatste generatie Luxeon K2 TFFC LEDs. Deze bieden een extreem hoge lichtopbrengst voor een opgenomen vermogen van minder dan 4 Watt! Door alle voorgenoemde maatregelen zijn we in staat om een hoge lichtopbrengst te combineren met een maximale levensduur.

5) Het licht van een LED lamp is te kil en koud in vergelijking met een halogeen lamp.
CLS maakt gebruik van speciaal geselecteerde LEDs met een extra warm witte kleurtemperatuur. Hierdoor is het licht uitermate warm en zacht. Het moge duidelijk zijn dat de CLS MR16 zich op vele fronten onderscheidt van alle andere vervangingslampen. Wij zijn er dan ook zeker van dat u jarenlang onderhoudskosten en energie zult besparen met behulp van ons product.

• 3 jaar garantie geldt alleen in combinatie met de originele CLS LED drivers, type (zie product nummers).


    
 LEDs:
Luxeon K2-TFFC

Beschikbare kleuren:
Warm white, 2950K

Beschikbare lenzen:
40˚, 16˚ optional

Voeding:
Current controlled 1000 mA max.

Stroom verbruik:
max. 4 Watt
 Behuizing:
Aluminum
IP waarde:
IP40

Afmetingen:
Ø 50 mm, 44 mm(H)

Gewicht:
80 gr

 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.