Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Natuurlijk vinden wij het altijd fijn als u hieronder een Review achterlaat over onze service en producten zodat anderen kunnen zien wat uw ervaring is/was met onze organisatie en wij eventueel nog dingen kunnen verbeteren, want wij zijn altijd op zoek naar verbetering.
Wij bedanken u hartelijk voor uw Review.
Melissa 31-07-2016 om 23:56:23

Webshop is heel uitgebreid. Kon alles wat ik nodig hen voor de bruiloft in een keer bestellen! Bestelling was snel binnen. Helaas ontbrak er 1 product.
Heb 's avonds gemaild, binnen 5 minuten reactie en het product twee dagen later alsnog in huis. Fantastisch!

peter boelens 25-07-2016 om 14:20:23

snel geleverd en voor dat geld zeer goede kwaliteit.

a v an engelshoven 24-06-2016 om 09:37:21

Goed ontvangen en werkt prima

Hermien 14-06-2016 om 14:37:23

Prima service!

Davy Jeunen 22-05-2016 om 05:41:44

Mooi product en snelle levering. We moeten de vlinders wel nog uittesten om te zien of ze wel tegen stootje kunnen, maar ik ben tot nu toe heel tevreden!

Ram 09-04-2016 om 17:21:03

Had een airwalker ballon gekocht. Perfecte service en levering, alleen een gedeelte van de ballon was lek. Zweven deed hij 5 dagen nog:)

peter 14-03-2016 om 08:50:13

goed product geleverd alleen te lange levertijd

Niki 09-02-2016 om 19:39:29

Goede service. Flexibel.
Direct geld terug bij niet goede fit ivm maat of model.

dennis bruin 08-02-2016 om 11:33:27

binnen 3 dagen binnen en ook nog een confetti shooter erbij!!!
was leuk voor de carnaval.

kevin paas 09-01-2016 om 17:42:01

Net het disney tijger pakje binnen gekregen wat ik had besteld voor 45 euro maar het lijkt totaal niet op het plaatje waarmee ze hem verkopen zo zit het hoofd muts gedeelte niet vast aan het pak zoals op de foto er zit geen rits aan de voorkant zoals op de foto en de leuke tijgerpootjes wat het pak heeft op de foto heeft het pak kennelijk helaas ook al niet in het echt dus helaas best een teleurstelling het is lang niet zo leuk als op de foto als ik dit had geweten had ik hem zeker niet besteld

- ANTWOORD 10-1-2016: Geachte heer Paas,
Wij vinden het erg spijtig te moeten vernemen dat het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. U had het artikel binnen 30 dagen na aankoop retour kunnen sturen.
Als u ons binnen deze termijn had aangegeven dat het niet aan uw verwachtingen voldeed, hadden wij het artikel natuurlijk retour genomen.
Helaas hebben wij tot deze referentie niets van u mogen vernemen, waardoor wij niet de kans hebben gekregen deze kwestie goed af te handelen.
Wij kunnen u gezien de bestelling inmiddels 2 maanden oud is, geen retour meer aanbieden, maar eventueel wel een korting van 10% op uw volgende bestelling indien u uw kortingscode binnen twee weken per email bij ons claimt gezien u geen emailadres hebt opgegeven bij deze review.
Wij verzoeken u wel uw ordernummer te vermelden in deze mail zodat wij kunnen verifieren dat u de persoon bent die wij deze korting hebben aangeboden.

Wij hopen op deze manier de pijn enigszins te kunnen verzachten.

Met vriendelijke groet,

DecoImprove
Melissa

 
Pagina 1 van 3
 
 
 
WAAROM BIJ LEDSIMPROVE.NL:
  1. Laagste prijs garantie
  2. Gratis verzending vanaf € 75,-
  3. Voor 14:00u besteld, volgende dag in huis bij levering uit voorraad
  4. Indien niet voorradig is de levertijd max. 6 werkdagen
  5. Betalen op rekening mogelijk voor bedrijven
  6. 14 dagen bedenktijd
  7. Deskundig advies
 
 

INFO:
 
       
LEDsImprove.VoF
Telefoon: 0174-764218
* Alle prijzen zijn inclusief BTW

 







 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.