Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Natuurlijk vinden wij het altijd fijn als u hieronder een Review achterlaat over onze service en producten zodat anderen kunnen zien wat uw ervaring is/was met onze organisatie en wij eventueel nog dingen kunnen verbeteren, want wij zijn altijd op zoek naar verbetering.
Wij bedanken u hartelijk voor uw Review.

Melissa - 31/07/2016 om 23:56

Webshop is heel uitgebreid. Kon alles wat ik nodig hen voor de bruiloft in een keer bestellen! Bestelling was snel binnen. Helaas ontbrak er 1 product.
Heb 's avonds gemaild, binnen 5 minuten reactie en het product twee dagen later alsnog in huis. Fantastisch!

peter boelens - 25/07/2016 om 14:20

snel geleverd en voor dat geld zeer goede kwaliteit.

a v an engelshoven - 24/06/2016 om 09:37

Goed ontvangen en werkt prima

Hermien - 14/06/2016 om 14:37

Prima service!

Davy Jeunen - 22/05/2016 om 05:41

Mooi product en snelle levering. We moeten de vlinders wel nog uittesten om te zien of ze wel tegen stootje kunnen, maar ik ben tot nu toe heel tevreden!

Ram - 09/04/2016 om 17:21

Had een airwalker ballon gekocht. Perfecte service en levering, alleen een gedeelte van de ballon was lek. Zweven deed hij 5 dagen nog:)

peter - 14/03/2016 om 08:50

goed product geleverd alleen te lange levertijd

Niki - 09/02/2016 om 19:39

Goede service. Flexibel.
Direct geld terug bij niet goede fit ivm maat of model.

dennis bruin - 08/02/2016 om 11:33

binnen 3 dagen binnen en ook nog een confetti shooter erbij!!!
was leuk voor de carnaval.

 db83@gmail.com   
kevin paas - 09/01/2016 om 17:42

Net het disney tijger pakje binnen gekregen wat ik had besteld voor 45 euro maar het lijkt totaal niet op het plaatje waarmee ze hem verkopen zo zit het hoofd muts gedeelte niet vast aan het pak zoals op de foto er zit geen rits aan de voorkant zoals op de foto en de leuke tijgerpootjes wat het pak heeft op de foto heeft het pak kennelijk helaas ook al niet in het echt dus helaas best een teleurstelling het is lang niet zo leuk als op de foto als ik dit had geweten had ik hem zeker niet besteld - ANTWOORD 10-1-2016: Geachte heer Paas, Wij vinden het erg spijtig te moeten vernemen dat het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. U had het artikel binnen 30 dagen na aankoop retour kunnen sturen. Als u ons binnen deze termijn had aangegeven dat het niet aan uw verwachtingen voldeed, hadden wij het artikel natuurlijk retour genomen. Helaas hebben wij tot deze referentie niets van u mogen vernemen, waardoor wij niet de kans hebben gekregen deze kwestie goed af te handelen. Wij kunnen u gezien de bestelling inmiddels 2 maanden oud is, geen retour meer aanbieden, maar eventueel wel een korting van 10% op uw volgende bestelling indien u uw kortingscode binnen twee weken per email bij ons claimt gezien u geen emailadres hebt opgegeven bij deze review. Wij verzoeken u wel uw ordernummer te vermelden in deze mail zodat wij kunnen verifieren dat u de persoon bent die wij deze korting hebben aangeboden. Wij hopen op deze manier de pijn enigszins te kunnen verzachten. Met vriendelijke groet, DecoImprove Melissa

v d wetering - 24/11/2015 om 06:45

heb product niet ontvangen kreeg wel netjes een telefoontje dat het pas in week 51 geleverd kon worden maar dat was voor ons te laat dus afgezegd en geld terug ontvangen

Yanli Zhang - 01/11/2015 om 13:57

Zeer tevreden over de service.
De producten werken goed en door een snelle levering was alles op tijd binnen.
Een product was eerst niet in voorraad, maar ik kreeg meteen een soortgelijke product aangeboden.
Ik raad mijn sociale kring aan om ook hier te bestellen als zij iets nodig hebben.

Regina heeren - 29/10/2015 om 20:21

Ziet er heel leuk uit en zeer snel geleverd .

M. van der Heide - 17/10/2015 om 17:12

Ik ben erg blij met de snelle en goede service van LEDSImprove.

Er moest onder tijdsdruk een artikel geruild worden en dat is dankzij hen mooi op tijd gelukt.

Rudie Kagie - 13/10/2015 om 21:24

Ik was blij met de mogelijkheid om een losse Philips candlelight LED-lamp te bestellen. Ik ben tevreden over de wijze waarop deze bestelling werd afgehandeld en bezorgd. Maar eh... eerlijk gezegd vind ik het product wel érg fors aan de prijs: inclusief porto kwam ik uit op 18 euro. Een set van 3 van deze LED-kaarsen kost in de winkel € 34 - en daar zit dan een oplader bij. Waarom dan één lullig lampje zo duur moet zijn, snap ik niet. En dat op de rekening bovendien een extra euro wordt binnengesmokkeld als toeslag vanwege de door mij gekozen betaalwijze (iDeal) maakte ik evenmin eerder elders mee. Een product verkopen mag natuurlijk niet in de buurt komen van proberen iemand een poot uit te draaien!

jan - 13/10/2015 om 15:05

ik heb mijn hele huis om laten zetten naar led verlichting door ledsimprove.
echt helemaal tevreden en aan al mijn wensen is gedacht, mooie warme kleur en goed mooi dimbaar!
super mooie producten en een geweldig advies.
nogmaals bedankt

m.h.martina - 12/10/2015 om 14:18

Ik was tevreden met de artikelen en levertijd.

Samantha - 02/10/2015 om 22:55

Ik ben zeer tevreden en ook zeker had ik een dol blije jarige dochtertje en kom binnenkort terug voor me aankomende jarige kleine Mickey fan super service via Facebook gehad echt top en raad jullie ook bij iedereen om me heen aan ..

renate - 31/08/2015 om 10:44

Voor de eerste keer hier iets besteld, en zeker niet de laatste keer. Super service!! Hadden sommige dingen niet op voorraad, wat helemaal aan mij lag. Had op het laatste moment dingen besteld voor mijn zoontje zn verjaardag. Ik werd gebeld, en alsnog een heel leuk pakket voor mij samen gesteld. Alles op tijd binnen gehad. Super bedankt hiervoor!

Verlinden - 20/06/2015 om 14:46

Wij zijn tevreden over de door u gestuurde schemer sensor led lampen.

 
Pagina 1 van 2
 
 
 
WAAROM BIJ LEDSIMPROVE.NL:
  1. Laagste prijs garantie
  2. Gratis verzending vanaf € 75,-
  3. Voor 14:00u besteld, volgende dag in huis bij levering uit voorraad
  4. Indien niet voorradig is de levertijd max. 6 werkdagen
  5. Betalen op rekening mogelijk voor bedrijven
  6. 14 dagen bedenktijd
  7. Deskundig advies
 
 

INFO:
 
       
LEDsImprove.VoF
Telefoon: 0174-764218
E-mail: info@ledsimprove.nl
IBAN: NL49 RABO 0144495805
BTWnummer: NL 851255851 B01
DecoImprove.nl
LETsImprove.nl
 
* Alle prijzen zijn inclusief BTW

 







 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.